Second Opinion

U had al eerder beseft, dat er een aantal vragen was ten aanzien van uw financiën en hebt daarover al eens gesproken met een kennis, familielid of een specialist. Dat was een eerste en logische stap.

Maar ook als u al een andere financieel adviseur in de arm hebt genomen, kan het zijn dat u een bepaalde vraag toch nog eens met een ander wilt bespreken.

Als het om een medische vraag gaat, vinden we een second opinion tegenwoordig heel normaal.

Ook bij rechtsbijstandsverzekeringen is steeds vaker de mogelijkheid van een second opinion in de voorwaarden opgenomen. Er is ondertussen zelfs een heuse “second opinion advocaat”.

Bij uw financiële gezondheid zou dit eigenlijk net zo normaal moeten zijn.

Ook uw financiën moeten immers gezond zijn.

R&S Consult kan allereerst het advies van uw vaste adviseur beoordelen. Maar een volledig nieuw advies, zodat u het kunt vergelijken met uw eerdere advies, behoort ook tot de mogelijkheden. Beide zorgen er voor dat u met veel meer zekerheid de uiteindelijke keuzes kunt maken hoe u verder wilt gaan. En daar kan R&S Consult u natuurlijk ook in begeleiden.

Uitgangspunt is een terughoudende opstelling van R&S Consult, zodat de relatie met uw vaste adviseur behouden blijft. De contacten vinden dan ook in een strikt vertrouwelijke sfeer plaats.

Omgekeerd is het natuurlijk ook mogelijk, dat een adviseur zélf eens behoefte heeft om over een bepaalde kwestie van gedachten te wisselen. Ook dan staat de relatie met uw klant voorop en is vertrouwelijkheid gegarandeerd.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met R&S Consult. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.