Bij de uitvoering van opdrachten heeft R&S Consult zowel oog voor de inhoud en kwaliteit van de dienstverlening als voor de begeleiding van het proces zelf.

De werkwijze is pragmatisch, doelgericht, vertrouwelijk, informeel, kritisch en maar soms ook confronterend. Het geeft misschien een warm gevoel als iemand met u meepraat, maar uiteindelijk heeft u meer aan een kritische gesprekspartner. De kans op succes is voor u dan toch groter. En uiteindelijk gaat het daarom.

De start is altijd een volledig vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Daarin komen uw vragen aan bod. Op welke punten heeft u behoefte aan advies? Financiering van een nieuw huis? Eerder stoppen met werken? Een ontslagvergoeding? Of misschien alleen de behoefte om orde te scheppen in de wirwar van alle polissen, leningen, spaarrekeningen en pensioenen, die u in de loop der jaren heeft verzameld? En natuurlijk bespreken we ook of u alleen advies zoekt,  of u ook wilt worden begeleid in het vervolgtraject.

Vervolgens ontvangt u een passende offerte met daarin een overzicht van uw vragen, de overeengekomen werkwijze en wat de werkzaamheden u gaan kosten.

Indien u daarmee akkoord bent, gaat R&S Consult voor u aan de slag.

Eigenlijk is het overbodig om dit nog op te merken, maar uiteraard kunt u rekenen op een vertrouwelijke behandeling van uw aangelegenheden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met R&S Consult  Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.